Използването на течни почистващи препарати като горивни добавки е лесно, но не е достатъчно ефективно за подобряването на работата на бензиновите дюзи. Най-сигурният и ефективен начин е да бъдат занесени при професионалист с нужното оборудване.
София Дизел Център вече предлага почистване и проверка на стенд на всички видове бензинови дюзи на ниска цена. Почистването се извършва по доказано ефективен метод – чрез ултразвук, а проверката – на професионален стенд за тест на бензинови дюзи.
Ако автомобилът Ви изпитва колебания при ниски обороти, прекъсва при ускорение, вдигнат му е разхода, намалена е мощността, трудно палене и др., то това са ясни признаци за проблем с бензиновите дюзи. След почистването при нас, работата на дюзите ще се подобри значително, и по-точно:
• повишаване на мощността на автомобила;
• намален шум на двигателя;• улеснен студен старт;
• намален разход на гориво;
• намалено ниво на вредни емисии.
Стендът Carbon Zapp GDU.4R, с който разполагаме, има наличност от тест планове за тест на следните инжектори: G-Di, FSI, MPFi, SPFi, инжектори за състезателни МПС, CSFI, CPFI, TBI, CFI, K-Jetronic, E-TEC, FICHT, LPG и инжектори за алтернативни горива.

 

СОФИЯ ДИЗЕЛ ЦЕНТЪР
error: Content is protected !!
Позвънете
Упътвания