Дизеловата помпа- туптящото сърце на дизеловият двигател с вътрешно горене.
Изискванията за вредни емисии и мощностни показатели на дизеловите агрегати са се завишили многократно от времето на разпределителните помпи. Съвременните Delphi комън-рейл системи поставят дизеловият двигател като равностоен противник на бензиновите машини.
Комън- рейл системата е конструирана да доставя постоянно налягане на електронно управляеми инжектори през общ рейл за гориво. Всичко това осигурява независимо от оборотите налягане в горивния резервоар на Delphi системата.
Правилното функциониране дизеловата помпа Delphi е жизнено важно за комън-рейл системата. Това превръща всички операции по дефектация и ремонт на помпата в отговорен и деликатен процес.
За да бъде ремонта на помпи Delphi в завода за дизелови горивни системи София Дизел Център в крачка със съвременните изисквания за дефектацията на ГНП са необходими :
– качествена проверка на дозатора на помпата Delphi;
– измерване на протеклото количество гориво, зависещо от състоянието на клапаните за високо налягане в комън- рейл системата;
– проверка на състоянието на ”Тръбата на Вентури” посредством поредица от стендови изпитания на дизеловата помпа.
Модерната ремонтна база, оборудвана с апаратура, сравнявана от мнозина с космическите технологии, превръща фирма София Дизел Център в завод номер едно за рециклиране на дизелови помпи и дюзи! Тази работа е нашето призвание, а мотото ни : “Гаранция до живот”! Доверете ни се!

Качествен ремонт на помпи ГНП DELPHI с оригинални резервни части на достъпни цени.

София Дизел Център извършва следните услуги, свързани с Delphi помпи:

  • Диагностика на помпата на стенд
  • Установяване на повредата, разглобяване и дефектиране
  • Подмяна на дефектните елементи на помпата
  • Регулиране на стойностите на стенд
  • Зацепване и центровка на помпата
  • Оригинални резервни части
СОФИЯ ДИЗЕЛ ЦЕНТЪР
error: Content is protected !!
Позвънете
Упътвания